Overnatning

Vi tilbyder tre muligheder for overnatning på Skarøfestivalen

FESTIVALCAMPEN
Har du partoutbillet eller to sammenhængende dagsbilletter, kan du overnatte gratis på vores Festivalcamp. Medbring eget telt – men lad teltpavilloner blive hjemme. Teltpladsen og faciliteterne og er åben fra tirsdag klokken 15.00 og lukker søndag klokken 13.00
Vi beder om, at du kun spiller akustisk musik på teltpladsen og dropper soundbokse og andet elektronisk musik. Og vi beder om, at du fjerner alt, du har medbragt på teltpladsen og rydder op efter dig selv og sorterer dit affald i de opstillede stationer.

FAMILIECAMPEN
Har du partoutbillet eller to sammenhængende dagsbilletter, kan du overnatte gratis på vores Familiecamp. Medbring eget telt – men lad teltpavilloner blive hjemme. Teltpladsen og faciliteterne og er åben fra tirsdag klokken 15.00.
Familiecampen ligger side om side med Festivalcampen og festivalpladsen, men vi opfordrer her til ro fra klokken 21.00, og tænker denne del af teltpladsen som en mulighed for lidt mere aftenro og familie- og børnefælleskaber.


TIPIER
Du kan tjekke ind i en fiks og færdigopstillet tipi på Skarøfestivalen. En stor og lækker bomuldstipi med god plads, luft og godt indeklima. Den kommer med rigtige boksmadrasser, sommerdyner, puder og sengetøj – og havestole til hyggeligt lejrliv foran tipien. Der er batterilampe i teltet og udendørs en solcellelyskæde. Der er ikke strøm eller mobilopladning, som du stedet finder på festivalpladsen. Vælg en tipi til 2, 3 eller 4 personer (antal senge og stole tilpasses). Hvis du selv har opredning, kan der godt være plads til et barn eller to mere i tipien. Når vi nærmer os festivalen skriver vi og spørger, om du vil have din tipi i festivalcampen eller familiecampen. Tipien er indflytningsklar fra tirsdag klokken 15.00 og skal forlades søndag inden klokken 13.00. Festivalbilletter er ikke inkluderet i de tipier, der sælges fra nu af, men skal købes seperat.
Tipierne sælges i det samlede billetsalg her

Opdatering på tipier 15. februar:
Vi udbyder et mindre antal ekstra tiper. Der er opredning til to personer i hver, men der er god plads i teltet til, at du selv kan medbringe opredning til 2-3 flere.