Praktisk info – FAQ

Hvor køber jeg billet?
Det gør du i billetsalget her 
Der i 2024 udsolgt af fredagsbilletter, lørdagsbilletter og partoutbilletter. Der er fortsat dagsbilletter til torsdag.

Hvor ligger festivalen?
Den ligger lige her

Skal børn købe billet?
Børn i alderen 4 til 15 år have en børnebillet til 99 kr. For billetten giver vi tre børnekoncerter i teltet.

Er der overnatning med i festivalbilletten?
Der er gratis overnatning på festivalens teltplads – medbring telt. Vi har opdelt den i en familiecamp og en festivalcamp. Der er udsolgt af årets tipier. Campingvogne, campletter, autocampere, campervans og andre biler er ikke tilladt på teltpladsen.

Er færgebilletten med i festivalbilletten?
Nej, en partoutbillet indeholder ikke færgesejlads. Vi udbyder billetter til vores egen festivalfærge. Se i billetsalget.

Skal jeg have bil med?
Vi beder dig at droppe alle tanker om at tage bilen med til Skarø. Øen er så lille, at den ikke er nødvendigt, og færgen er voldsomt presset under festivalen. Samtidig belaster de mange biler trafikken til naboen Drejø, som vi deler færge med. Så altså: Drop bilen!

Kan vi reservere plads til vores båd i havnen?
Nej desværre ikke. Havnefogeden melder, at det er først til mølle. Og det er en rigtig god idé at komme i god tid. Spørgsmål om havnen i øvrigt rettes til Svendborg Havn

Hvad skal jeg spise?
På festivalpladsen finder du et udvalg af foodtrucks og madtelte. Du kan også forudbestille madarrangementer. Læs om maden her. Udenfor festivalen tilbyder Is fra Skarø lette frokost- og aftenretter og mindre købmandsfornødenheder.

Hvad med drikkevarer?
På festivalpladsen sælger vi et bredt udvalg af øl fra Albani, specialøl, sodavand osv. Samtidig byder vi på en lækker vinbar og en udbygget cocktailbar. På teltpladsen sørger vi for kolde øl til kioskpriser, så du behøver ikke slæbe øl med herover. Der er vandpost ved indgangen. Du kan læse om mad og drikke her. Du kan købe barkort på forhånd, men du kan også købe drikkevarerne på pladsen uden barkort.

Er der mulighed for at komme i bad?
Ja, der er bade mod betaling og rigeligt med toiletter på både teltplads og festivalplads.

Jeg har børn, går det?
Ja bestemt, der rigtig mange børnefamilier på festivalen, de hygger sig og er hjerteligt velkomne. Det er en tryg, afgrænset festivalplads for ungerne. Der er ikke et egentlig børneland eller børneopbevaring.

Jeg har hunde, går det?
Der er ikke adgang for hunde på festivalpladsen eller på festivalens teltplads. Forbuddet er til for at glæde både hundene selv, børn og andre gæster.

Må jeg grille på teltpladsen?
Det er ikke tilladt at anvende grill, trangia, gasblus eller anden åben ild på teltpladsen. Forbuddet handler om sikkerhed i forhold til de mange telte og nærliggende stråtækte huse. Vi henviser til grillpladsen på havnen..

Vi vil ikke sove i telt, kan vi leje et værelse?
Nej desværre er både øens forsamlingshus og sommerhuse fuldt booket under festivalen. Til gengæld er der mulighed for at tage færgen ud og hjem hver dag, hvis du ikke har lyst til at sove i telt. Eller leje en komfortabel tipi. Se i billetsalget.

Hvor længe er der musik?
Musikken slutter til midnat hver dag, afløst af et par timers dansefest i teltet. Derfor starter vi musikken allerede om formiddagen og håber, I vil være med til at stå tidligt op og feste.

Kan vi handle på øen?
Festivalen sælger kolde øl på teltpladsen til kioskpriser, så du behøver ikke slæbe de lunkne med hjemmefra. Der er også et mindre udvalg af kioskvarer hos cafeen ved Is fra Skarø. Det er nede i midtbyen.

Vi vil gerne spille på festivalen?
Vi er vildt glade for alle de henvendelser vi får fra musikere. I er velkomne til at skrive til os på musik@kammerateriet.dk

Jeg vil gerne være frivillig på festivalen?
Vi har stadig åbent for tilmeldinger til frivilligeholdet på Skarøfestivalen 2024. Det er et hyggeligt hold med en god stemning og et godt sammenhold. Læs mere her

Findes der strøm på teltpladsen til opladning?
Der er ikke strøm på teltpladsen og vi ikke kan ikke tilbyde tilkøb af strøm. Der er mulighed for opladning på festivalpladsen.

Er der vand tilgængeligt på teltpladsen til madlavning og drikkevand?
Der er drikkevandsposter på teltpladsen og på festivalpladsen.

Er der et sted man kan vaske op?
Nej, der er ikke adgang til køkkenfaciliteter på teltpladsen. Vi henviser til faciliteterne på havnen.

Hvordan kan jeg betale på pladsen?
Du kan betale med alle debit- og kreditkort i barerne. Hvis du vil betale med kontanter, skal du sætte pengene ind på et plastickort i indgangen. Vi modtager ikke Mobilepay. Husk at medbringe dit kreditkort, hvis mobilen løber tør. Madvognen er selvstændige forretninger, der kan have egne systemer. Eksterne madbarer modtager ikke festivalens plastickort.

Kan man medbringe trækvogn på Festivalfærgen?
Der er ikke plads til trækvogne på festivalfærgen. Bagage skal kunne løftes ombord over rælingen for egen kraft eller med hjælp fra de søde medpassagerer. Vi fragter bagage fra havnen til festivalpladsen på alle afgange – og retur til færgen på alle afgange. Transporten afgår fra havnen umiddelbart efter ankomst og fra festivalpladsen søndag en halv time før hver afgang med festivalfærgen.

Er der parkeringsplads i nærheden af havnen i Svendborg hvor vi kan langtidsparkere?
Du kan læse Svendborg Havns guide til parkering her

Kan jeg sælge min billet?
Vi opfordrer til allerstørste forsigtighed, hvis du handler billetter privat. Vi kan ikke garantere, at billetter er ægte. Hvis du vil overdrage din billet til en køber, skal du skrive til vores billetfirma. Dem finder du her

Jeg har ikke modtaget min billet eller mistet min billet?
Tjek, om den er landet i din spam- eller reklamemappe i din mail.
Hvis du ikke har din billet, kan du skrive til vores billetfirma, som kan sende billetten igen. Du finder dem her

Mangler du svar på noget, der ikke fremgår her, så skriv til os på hej@skaroefestivalen.dk